Uppsala, Svartbäcken
Auroragatan 13
4 RoK 100 kvm 15000 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
4
Husdjur
Ej tillåtet
Antal kvm
100
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Delvis
Våningsplan
Hyra
15000 kr/mån
Auroragatan 13

Möblerad 4:a - Uppsala Centrum - Tillsvidare

Lägenheten är mycket centralt belägen i Uppsala med direkt närhet till Centrum.  Här har du närhet till all tänkbar service, utbud och kommunikationer. Gångavstånd till kollektivtrafik samt till parker och grönområden.

Lägenheten är en optimalt planerad 4:a om 100 kvm. Separat kök, vardagsrum i öppen planlösning med matplats, 3 sovrum varav ett mindre är använt som arbetsrum. Badrum med dusch.  

Lägenheten hyrs ut delvis möblerad tillsvidare. I hyran 16.950 kr/mån är värme, hushållsel, vatten, bredband, och sophämtning inkluderad.  Hyresvärden ser att hyresgästen ej röker eller har husdjur.

Till lägenheten finns låst förråd i källaren, samt möjlighet till förvaring av cyklar o dyl. i uthus. Cykelställ finns i trädgården nära ingången.

I källaren finns också en välutrustad tvättstuga, som delas med två andra mindre lägenheter.

Lägenheten finns i ett mindre hyreshus ( 5 lägenheter). Byggnaden är ett äldre, renoverat hus från 1920-talet omgivet av en uppvuxen, mindre trädgård (ca 700 kvm) utrustad med uteplats och växthus.

Fastigheten har två egna parkeringsplatser, det finns parkeringsmöjligheter även på gatan (Auroragatan).

OMRÅDET

Huset är beläget nära Uppsala centrum i populära Svartbäcken - ett trivsamt område med renoverade hus och mindre uppvuxna trädgårdar. Till Centrum och järnvägsstationen är det ca 15 - 20 minuters gångavstånd. Busshållplats finns tvärs över gatan med täta avgångar. Huset ligger i hörnet av Gamla Uppsalagatan och Auroragatan (återvändsgata). En vacker lummig park finns med några minuters gångavstånd från huset. Området är välförsett med flera restauranger, mataffärer, apotek, gym. 

Välkommen att trivas du med!

Uthyrningsperiod: 5 juni - tills vidare.

Anmäl gärna ditt intresse 


Läs mer
Bild Jubisa svartvit
Jubisa Lopez
Rental Manager
E-post:jubisa.lopez@beresident.se
Bilder
 Auroragatan 13 Auroragatan 13
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Uppsala län
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat