Bostadsannonser
Göteborg
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat

Bostadsannonser

Bostäder i Göteborg hos Be Resident

Be Resident erbjuder ett brett utbud av lediga bostäder att hyra i Göteborg. Hos oss kan du hitta både möblerade och omöblerade bostäder i attraktiva lägen. Du kan hitta allt från mindre lägenheter till större lägenheter och även villor och radhus. Gemensamt är att alla bostäder är lediga att hyra på lång sikt, minst ett år men ofta mycket längre än så. Hyrorna på bostäderna varierar beroende på storlek, läge, möblering med mera.

13 Bostäder
Storlek
Pris
Senast inkommet

Leta bland lediga bostäder i Göteborg

På vår hemsida hittar du våra lediga bostäder att hyra i Göteborg. Oavsett vilken bostad du söker så har vi något som passar dig. I attraktiva Göteborg kan det vara svårt att hitta en bostad att hyra på lång sikt. Genom att hyra via oss får du en trygg och säker upplevelse. Vårt breda utbud av lediga bostäder i olika områden i Göteborg hjälper dig att hitta precis den bostad du söker.

Bo i Göteborg

I Göteborg kommer du alltid hitta saker att göra. Besök pampiga Göteborgs konstmuseum, fika i mysiga Haga eller gå på Liseberg med alla deras åkattraktioner. Ta dig smidigt mellan alla sevärdheter genom spårvagn eller buss. Göteborg erbjuder även ett brett utbud av sportevenemang som till exempel Gothia Cup och arenor som Ullevi och Scandinavium. Du kan även ta dig ut till lugnet i skärgården och uppleva en fantastisk natur.

Bevaka lediga bostäder

Vår hemsida med lediga bostäder att hyra i Göteborg uppdateras hela tiden med nya bostäder. Hittar du inget du söker just nu, gör en intresseanmälan med information av vad du söker. Du kommer sedan att få ett löpande utskick med bostäder som passar din sökprofil.

Så gör du om du hittar en intressant bostad

Önskar du hyra en av våra lediga bostäder i Göteborg, genomför en intresseanmälan på vår hemsida och vi kommer att kontakta dig.

Vanliga frågor

Vilka typer av hyresbostäder hittar jag i Göteborg?
Kan jag hitta möblerade hyresbostäder i Göteborg?
Hur hittar jag en hyresbostad i centrala Göteborg?