Trygg & säker
Samarbeten

Vår vision är att göra bostadsuthyrning tryggt och säkert för både hyresvärd och hyresgäst under hela uthyrningsperioden. Förhoppningsvis kan vi därmed bidra till att skapa fler tillgängliga bostäder och då lösa ett stort samhällsproblem. Vi hoppas att våra samarbeten med nedan listade företag kan bidra till att vi lyckas uppfylla den visionen.

Hemfixarna

Hemfixarna

Hemfixarna hjälper dig med all sorts tekniksupport/ teknikinstallation och enklare Handymantjänster som exempelvis att sätta upp hyllor, gardinstänger och montera möbler. Hemfixaren hjälper till dagtid, kvällstid och helger. Alltid till samma prisvärda taxa och resa ingår alltid. Beställ på www.hemfixarna.se eller genom att ringa 0770-220 720. Se kundernas omdömen på www.trustpilot.se

Läs mer här

qleano

Flytt- & hemstädning

Är du intresserad av att få hjälp med städningen vid inflytt/utflytt kan du gå in på https://qleano.se/beresident20 för att få ett kostnadsfritt förslag.

Vi rekommenderar att du använder dig av Qleano för att du får en enkel och trygg lösning med följande fördelar:
- En rabatt, eftersom du är kund hos Be Resident
- En garantitid på 14 dagar om hyresgäst/hyresvärd ej är nöjd med utförd städning.

Läs mer

ztorage

Förvaring

Via vår samarbetspartner Ztorage så kan du få som kund hos oss få 10 % på avgiften för förvaring under hela förvaringstiden. I deras pris ingår även hämtning och lämning hos dig av det du vill förvara. Här kan du gå in för att få ett prisförslag: 

Läs mer

bredbandsval

Bredbandsval

I samarbete med bredbandsval.se kan ni se vilket bolag som de kan teckna bredband via på deras nya adress och teckna avtal direkt där. Då får de en konkurrensutsättning av tio av de största internetleverantörerna och kan enkelt teckna ett avtal till inflytt.

Länk till Bredbandsval

washaway

Washaway

Washaway kan hjälpa dig som är kund hos Be Resident med vanlig tvätt kemtvätt och skrädderitjänster med hämtning samt lämning vid dörren. Från 2021 blir tvätt även berättigat till rutavdrag. Som kund hos Be Resident får du en rabatt på 100 kr genom att använda koden BERESIDENT i kassan.

Läs mer

Enkla Elbolaget

Enkla Elbolaget

I samarbete med Enkla Elbolaget erbjuder vi våra kunder möjligheten att teckna el med följande fördelar:

Prisgaranti – Experter kapar pristopparna åt dig
Vintersäkring – Du slipper prischock när det blir kallt
Klimatklok el – Du får alltid el från sol , vind och vatten
Rådgivning – Vi finns här för dig vid frågor
Trygghet – Så länge du vill  

Läs mer

dinaforsakringar_400_retina

Dina Försäkringar

samarbete med Dina försäkringar, som har en stark lokal förankring med sina lokala försäkringsbolag, kan vi erbjuda våra kunder en bra och prisvärd hemförsäkring. För att teckna en försäkring via Dina Försäkringar så är det bara att säga till din kontaktperson på Be Resident så hjälper vi dig med det.  

FBB_black

Företagsbostadsbolagen

Vi är medlemmar i Företagsbostadsbolagen där vi har som mål att det ska vara lätt för företag och offentliga verksamheter att erbjuda anställda bostäder i form av tidsbegränsade andrahandshyreskontrakt. Att kunna attrahera nyckelmedarbetare till specifika orter och uppdrag är helt centralt för svenska företags konkurrenskraft.


Läs mer här!