Trygg & säker
Företagsbostäder

Välkommen till våra förstklassiga företagsbostäder i några av Sveriges mest livfulla städer: Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Vi förstår de unika boendebehoven för företag och yrkesverksamma, och våra dedikerade tjänster är utformade för att erbjuda dig en bekväm och praktisk bostad långt hemifrån.

Stockholm:

Upptäck ett brett utbud av noggrant utvalda företagslägenheter i hjärtat av Stockholm. Oavsett om du söker en kortvarig vistelse eller en förlängd visit, erbjuder våra boenden moderna bekvämligheter och utmärkta lägen som passar din livsstil och arbetsåtaganden. Från de livliga affärsområdena till kulturella centrum är våra egenskaper strategiskt belägna för att du ska vara nära allt som Stockholm har att erbjuda.Göteborg:

Upplev Göteborgs charm samtidigt som du njuter av komforten och bekvämligheten i våra företagsbostäder. Oavsett om du är här för arbete eller nöje, har våra boenden utformats för att skapa en avkopplande och effektiv vistelse. Med närhet till stadens puls och viktiga platser, kan du njuta av allt Göteborg har att erbjuda.


Malmö:

Våra företagsbostäder i Malmö är perfekta för dem som söker en balans mellan arbete och avkoppling. Med moderna faciliteter och bekvämligheter samt lättillgänglig kollektivtrafik, är våra boenden en idealisk bas för att utforska denna dynamiska stad och för att effektivt hantera dina professionella åtaganden.
Uppsala:

I Uppsala erbjuder vi företagsbostäder som kombinerar det bästa av stads- och landsbygdsliv. Du kan njuta av lugnet och samtidigt vara nära stadens centrum och affärsdistrikt. Våra noggrant utvalda boenden är utrustade med allt du behöver för en framgångsrik vistelse i Uppsala.
Oavsett om du är på en kort affärsresa eller en längre arbetsvistelse, är vårt mål att göra din vistelse så bekväm och problemfri som möjligt. Vårt dedikerade team finns alltid till hands för att möta dina behov och se till att du får den bästa upplevelsen under din tid hos oss. Välkommen till våra företagsbostäder i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala!


Kontakta gärna oss för att höra mer eller för att boka upp ett förutsättningslöst möte!

Be_Resident_Portra¨tt_Mattias_0009

Mattias Elséus

Vice VD & Sen Rental Manager

E-post:mattias@beresident.se

Be Resident AB

Org.nummer: 559015-9769

E-mail: hyra@beresident.se

Telefon: 08 543 538 00

Johan Skyttes Väg 200

125 34 Älvsjö


Telefontider:

Måndag - Fredag 09:00 - 17:00