Trygg & säker
Företagsbostäder Göteborg

Här hittar du företagsbostäder i Göteborg! Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att tillgodose ditt företags behov av tillfälliga boenden i staden. Oavsett om ni söker bostäder för projektanställda, affärsresenärer eller andra tillfälliga behov, har vi ett brett utbud av alternativ i några av Göteborgs mest eftertraktade områden.

Utforska våra företagsbostäder i områden som Svingeln, Linnéstaden, Vasastaden och Johanneberg – alla välkända för sina unika karaktärer och närhet till stadens puls. Här är en kort översikt över de områden vi täcker:


Svingeln

Detta centrala område är perfekt för affärsresenärer som vill vara nära Göteborgs hjärta. Med närhet till centralstationen, shopping och restauranger, erbjuder Svingeln både bekvämlighet och en autentisk stadsupplevelse.


Linnéstaden

Ett trendigt och livligt område som lockar med sin eklektiska atmosfär. Här hittar ni ett brett utbud av restauranger, kaféer och butiker. Linnéstaden är särskilt populärt bland dem som önskar en balans mellan arbete och avkoppling.


Vasastaden

Känd för sina vackra gator och charmiga byggnader, är Vasastaden ett utmärkt val för företag som vill erbjuda sina medarbetare en lugn och stilfull tillflyktsort. Här finner ni grönområden och en avslappnad atmosfär.


Johanneberg

Detta område är hem för flera av Göteborgs universitetsbyggnader och har en ungdomlig och dynamisk stämning. Med närhet till både campus och stadens centrum, är Johanneberg en strategisk bas för både affärsresenärer och akademiker.


Vårt mål är att göra er vistelse i Göteborg så smidig och behaglig som möjligt. Våra företagsbostäder är omsorgsfullt utvalda för att passa olika preferenser och behov. Vi erbjuder flexibla alternativ för korta och långa vistelser, och vår dedikerade support står redo att hjälpa er genom hela processen – från urval till bokning.

Välkommen att upptäcka våra företagsbostäder och låt oss göra er vistelse i Göteborg minnesvärd och problemfri! Kontakta oss för mer information!

Kontakta gärna oss för att höra mer eller för att boka upp ett förutsättningslöst möte!

Be_Resident_Portra¨tt_Mattias_0009

Mattias Elséus

Vice VD & Sen Rental Manager

E-post:mattias@beresident.se

Be Resident AB

Org.nummer: 559015-9769

E-mail: hyra@beresident.se

Telefon: 08 543 538 00

Johan Skyttes Väg 200

125 34 Älvsjö


Telefontider:

Måndag - Fredag 09:00 - 17:00