Trygg & säker
Företagsbostäder Stockholm

Här hittar du företagsbostäder i hjärtat av Stockholm. Vi förstår vikten av bekvämt boende för företag och yrkesverksamma, och vårt dedikerade utbud av boenden är skräddarsydda för att erbjuda en smidig och bekväm vistelse i vår huvudstad.

Södermalm:

Utforska Södermalms kreativa atmosfär samtidigt som du njuter av komforten i våra noggrant utvalda företagsbostäder. Med närhet till konstnärliga kvarter, trendiga kaféer och fantastisk utsikt över staden, är våra boenden i Södermalm perfekta för dem som vill uppleva Stockholms unika platser.


Sollentuna:

Våra företagsbostäder i Sollentuna erbjuder en harmonisk balans mellan stad och natur. Här kan du njuta av den fridfulla omgivningen samtidigt som du har enkel tillgång till Stockholms puls. Med moderna faciliteter och en avkopplande atmosfär är detta en idealisk plats att kalla hem under din vistelse.


Globen:

Bo i närheten av den ikoniska Globen och njut av det pulserande livet i området. Våra boenden här är strategiskt belägna för att du ska kunna utforska evenemang, restauranger och underhållning som omger denna berömda arena.


Östermalm:

Upplev elegansen och stilen i Östermalm genom att bo i våra exklusiva företagsbostäder. Med närhet till lyxiga shoppinggator, fina restauranger och kulturella platser, ger våra boenden dig möjlighet att uppleva det bästa av Stockholms högklassiga atmosfär.


Oavsett om du är i Stockholm för en kort arbetsresa eller en längre affärsresa, strävar vi efter att göra din vistelse så bekväm och smidig som möjligt. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande för att möta dina behov och se till att du har en minnesvärd vistelse hos oss. Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av företagsbostäder på några av Stockholms mest eftertraktade platser!

Kontakta gärna oss för att höra mer eller för att boka upp ett förutsättningslöst möte!

Be_Resident_Portra¨tt_Mattias_0009

Mattias Elséus

Vice VD & Sen Rental Manager

E-post:mattias@beresident.se

Be Resident AB

Org.nummer: 559015-9769

E-mail: hyra@beresident.se

Telefon: 08 543 538 00

Johan Skyttes Väg 200

125 34 Älvsjö


Telefontider:

Måndag - Fredag 09:00 - 17:00