Stockholm, Stockholm
Älvdalsvägen 75
4 RoK 107 kvm 20700 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
4
Husdjur
Ej tillåtet
Antal kvm
107
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Villa
Boendeperiod
Möblerat
Ja
Våningsplan
1
Hyra
20700 kr/mån
Älvdalsvägen 75

Möblerad villa 4 rok - Hässelby/Stockholm - Uthyrningsperiod 2024-09-01 och tillsvidare (Minst 1 år, lång sikt)

Villa belägen naturnära i Hässelby villastad, gångavstånd till vackra Riddersviks Herrgård. Gångavstånd till busshållplatsen som är 10 min resa till Vällingby T-bana. Det mysiga och varma huset är perfekt för en familj. 

Bostaden har en vacker trädgård med brittiskt gräs exponerat i söder, perfekt för grillning. På bottenvåningen finns ett badrum och ett sovrum, en tvättstuga, ett stort och ljust vardagsrum och kök. Köket har renoverats 2020 med marmor. Parketten har också renoverats 2020. Från vardagsrummet i söderläge når man trädgården som har renoverats 2020. Där växer jordgubbar. Det finns också ett förråd tillgängligt.

Trätrappan som renoverades 2020 tar dig upp på övervåningen där 2 sovrum och 1 badrum och walk in closet finns. Övervåningen har totalrenoverats 2019.

Det ligger på gångavstånd från Åkermyntan centrum (100 m) där du hittar apotek, ICA, Lidl, frisör för man och dam, bar, restauranger (pizzeria, sushi mm), vårdcentralen, plantagen, bensinstation.

Hyran är kallhyra och inkluderar: Garageplats i delat garage (gratis parkeringsmöjligheter på gatan) och samfällighetsavgift (med sophämtning inkluderad). Hyresgäst betalar övriga driftskostnader och tecknar egen hemförsäkring.

Värmesystem: Luftvärmepump kompletterad med direktverkande el.

Exempel på driftskostnad för hushållsel, uppvärmning och varmvatten med 4 personer i hushållet: Snitt ca 2000 kr/månad under årets kallaste månader och ca 600 kr/månad under sommarmånader. Observera att en driftskostnad är individuell och varierar beroende på antal personer i hushållet, livsstil och konsumtion.

Vi ser att hyresgästen ej röker och ej har husdjur.

Läs mer
Be_Resident_Mathias_svartvit
Mathias Odehag
Rental Manager
E-post:mathias.odehag@beresident.se
Bilder
älvdalsvägenälvdalsvägenälvdalsvägen
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Stockholm
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat