Malmö, Västra Hamnen
Ankargatan 15
3 RoK 65 kvm 20700 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
3
Husdjur
Ej tillåtet
Antal kvm
65
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Ja
Våningsplan
2
Hyra
20700 kr/mån
Ankargatan 15

Drömlägenhet i Västra Hamnen - Möblerad 3:a med panoramautsikt - Uthyrningsperiod 2024-06-02 och 1 år framåt 

Upplev exklusivt boende i hjärtat av Malmös pulserande Västra Hamnen, en minuts promenad från havet. Denna fantastiska trea erbjuder oslagbart läge, modern design och bekvämligheter utöver det vanliga. Med direktbussar till centrala Malmö och Köpenhamn är det enkelt att ta sig runt.

Lägenheten är ljus och luftig med öppen planlösning. Rymligt vardagsrum flyter samman med fullt utrustat kök, perfekt för underhållning och avkoppling. Njut av morgonkaffe på loftgången. Två väl tilltagna sovrum erbjuder lugn miljö med plats för dubbelsängar. Stilrent badrum med tvättmaskin, torktumlare och lyxig regndusch.

Hänförande utsikt från tredje våningen över ikoniska Turning Torso och kanalen. Stora fönsterpartier och balkong skapar perfekt plats att njuta av solnedgången. Ännu mer spektakulär vy över havet och kanalen från den gemensamma utsikten på våningen ovanför

Lägenheten ligger nära matbutik, restauranger, caféer och badplatser. Träningscenter med paddel, simbassäng, gym och isrink finns i närheten.

Uthyres möblerad eller delvis möblerad, initialt ett år med möjlig förlängning om förening godkänner. Hyran inkluderar värme, vatten, bredband, TV, sophantering och hushållsel upp till en förbrukning om 500 kr per månad. Vi söker ansvarsfull hyresgäst med stabil ekonomi. Rökning och husdjur ej tillåtet.

Missa inte chansen att bo i denna drömlägenhet i Malmös mest attraktiva område. Kontakta oss idag för visning och upplev magin i Västra Hamnen!

Läs mer
Be_Resident_Mathias_svartvit
Mathias Odehag
Rental Manager
E-post:mathias.odehag@beresident.se
Bilder
AnkargatanIMG-8659
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Malmö
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat