Stockholm, Enskede/Skarpnäck
Axvallsvägen 36
4 RoK 100 kvm 18000 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
4
Husdjur
Tillåtet
Antal kvm
100
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Radhus
Boendeperiod
Möblerat
Nej
Våningsplan
2
Hyra
18000 kr/mån
Axvallsvägen 36

Omöblerad 4:a - Johanneshov - Uthyrningsperiod: 2023-01-15 - Tillsvidare

Bostaden är mycket centralt belägen med direkt närhet till all tänkbar service, utbud och kommunikationer. Gångavstånd till tunnelbana och buss samt till parker och grönområden. C:a 400 meter till två tunnelbanestationer, Hammarbyhöjden och Björkhagen, Coop finns vid dessa stationer. Flera närbutiker, caféer, restauranger, (pizza, indisk, sushi, thai, mm) i området. Gym och yogastudio i närområdet. 

C:a 100 meter till stort naturreservat (Nackareservatet), badsjö Sickla och Söderbysjön i närområdet, Hellasgården på cykelavstånd. 3 km till Södermalm. Hammarby Sjöstad c:a 1 km. Här finns alla möjligheter att trivas.

Radhuset är en optimalt planerad 4:a om 100 kvm i två plan. Trivsam terrass till uteplats med tomtyta ca 350 kvm och balkong.
Separat kök med matplats, tre sovrum på övreplan och stort vardagsrum. Från kök och vardagsrum når du terrassen på markplan. Helkaklat badrum med dusch 1 våning ned i källaren. Tvättmaskin och torktumlare finns. Tvättstugan nyrenoverad 2020.

Lägenheten hyrs ut omöblerad tillsvidare. I hyresavgiften inkluderas vatten, bredband, samfällighetsavgift, snöröjning och sophämtning. Parkeringsplats ingår på baksidan. Parkering på gatan är avgiftsbelagd.

* Hushållsel och värme samt hemförsäkring beställs separat av hyresgäst.
* Hyresvärden ser att hyresgästen ej röker.

 I källaren finns även 2 mindre förråd som ingår.  

OBS! I källaren finns en separat övernattningslägenhet med egen ingång, som ej ingår i uthyrningen. När övernattningsbostaden nyttjas (av ägaren eller familjemedlem) så kommer denne att behöva tillgång till ett duschutrymme i tvättstugan. Observera att hyresgästen av denna tvåplansvilla kommer ha tillgång till eget badrum.

Övrigt: Bostaden ligger nära tunnelbanan, delvis ljudstört

Uthyrningsperiod: 2023-01-15 - Tillsvidare

Visa gärna ditt intresse till visning på hemsidan så blir du kontaktad.

Läs mer
NoImage-man
Mathias Odehag
Rental Manager
E-post:mathias.odehag@beresident.se
Bilder
kök vinkelIMG-0216IMG-0219
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Stockholm
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat