Uppsala, Luthagen
Gimogatan 3B
2 RoK 45 kvm 11000 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
2
Husdjur
Ej tillåtet
Antal kvm
45
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Nej
Våningsplan
0
Hyra
11000 kr/mån
Gimogatan 3B

Omöblerad 2 rok - Stor uteplats! - Nyproduktion - Luthagen/Uppsala - Uthyrningsperiod: 2024-03-11 och tillsvidare (Minst 1 år)

Letar du efter ett modernt boende i omtyckta Luthagen i centrala Uppsala? Då har du kommit helt rätt. Detta boende har mycket som är värt att lyfta fram. 

Dess ca 45 kvadratmeter är effektivt fördelade på ett snyggt kök i öppen planlösning, ett ljust vardagsrum med plats för soffgrupp, ett separat sovrum med plats för dubbelsäng, en hall med utmärkt förvaring, ett helkaklat badrum med egen kombimaskin(tvätt- och torkfunktion) och dusch. Sist men inte minst är den underbara stora uteplatsen! Som hyresgäst har du även tillgång till separat förråd.

Här bor du med ett centralt och attraktivt läge med närhet till det bästa som Uppsala har att erbjuda! Inom gång/cykelavstånd finns matbutik, restauranger, mysiga caféer, shoppinggator och gallerior, universitetet, busslinjer och Uppsala centralstation med regelbundna tåg mot bl.a Stockholm City!

Bostaden uthyres omöblerad med uthyrningsperioden: 2024-03-11 och tillsvidare (Minst 1 år)

Hyran inkluderar: Värme, vatten, tv, bredband och sophämtning. Hyresgästen betalar för hushållsel och tecknar egen hemförsäkring.

Vi ser att hyresgästen ej röker och ej har husdjur.

Läs mer
Be_Resident_Mathias_svartvit
Mathias Odehag
Rental Manager
E-post:mathias.odehag@beresident.se
Bilder
image2 (3)image0 (2)Ny 4
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Uppsala
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat