Stockholm, Skälby
Rialagränd 14
5 RoK 150 kvm 17400 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
5
Husdjur
Ej tillåtet
Antal kvm
150
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Radhus
Boendeperiod
Möblerat
Nej
Våningsplan
Hyra
17400 kr/mån
Rialagränd 14

Rymligt enplanshus - 5 rok - Upplands väsby - Omöblerat - Omgående - Tillsvidare

Ett stort och välplanerat enplanshus med allt man kan tänkas behöva. De ca 150 kvadratmeter är fördelade på en socialt vardagsrum med fönster i två väderstreck och plats för hela familjen att samlas. Från vardagsrummet finns även en altan mot gården. Vidare har bostaden ett anslutande kök med maskinpark bestående av spis, ugn, diskho, diskmaskin samt separat kyl och frys.

Huset har även 4 st sovrum, ett garage som för tillfället nyttjas som förråd, en gäst-wc, en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, ett duschrum/badrum. I anslutning till huset finns även en ytterligare gård med litet förråd och sopkärl. I hallen finns utmärkta förvaringsmöjligheter i garderober. Husets baksida med tillhörande altan är beläget i soligt sydvästläge.

Familjevänligt område med närhet till buss, förskolor, skolor, motionsspår.

Huset finns tillgängligt att hyra omgående och tills vidare. Hyran är endast en kallhyra som inkluderar bredband, tv och samfällighetsavgift. Övriga kostnader debiteras till hyresgästen. Exempelvis är hushållsel, värme, va och sophantering något som hyresgästen betalar/månad enligt förbrukning. På framsidan finns 4 parkeringsplatser som hyresgästen har tillgång till.

Vi ser att hyresgästen ej röker och ej har husdjur.


Läs mer
NoImage-man
Mathias Odehag
Rental Manager
E-post:mathias.odehag@beresident.se
Bilder
RialagrändRialagränd
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Stockholm
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat