Stockholm, Solna
Södra Långgatan 43
3 RoK 68 kvm 19550 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
3
Husdjur
Tillåtet
Antal kvm
68
Rökning
Tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Ja
Våningsplan
1
Hyra
19550 kr/mån
Södra Långgatan 43

Tre Rum och Balkong i Solna - Uthyrningsperiod: 1 augusti 2024 till 31 juli 2025

Denna fina trea belägen i Gamla Råsunda erbjuder ett bekvämt boende endast cirka 8 minuter från Mall of Scandinavia. Med tre rum fördelade på 68 kvadratmeter erbjuder lägenheten gott om plats att trivas på. Kök och vardagsrum har öppen planlösning och kompletteras med en rymlig balkong i öst/syd/västläge.

Nyligen renoverad och fullt möblerad erbjuder lägenheten moderna bekvämligheter inklusive diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn och vinkyl. I källaren finns tvättstugan, utrustad med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, mangel och arbetsbänkar för bekväm tvättning.

Föreningen har en trevlig innergård med grill, gräsmatta och planteringar som är tillgänglig för de boende. Det finns även möjlighet att hyra en bilplats efter behov.

Lägenheten ligger på andra våningen och erbjuder två bra sovrum, varav det större har en dubbelsäng och garderob, medan det mindre rummet kan användas som barnrum eller arbetsrum och är utrustat med en enkelsäng (som kan omvandlas till en dubbelsäng) och ett skrivbord. Förvaringsmöjligheterna är generösa med garderober och två klädkammare. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch.

Ingår i hyran: Värme, vatten och sopphämtning.


Läs mer
Skärmavbild 2024-06-05 kl. 12.02.44
Ackim Bergman
Rental Manager
E-post:ackim@samtrygg.se
Bilder
image-03image-01image-02
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Stockholm
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat