Trygg & säker
Arbeta hos oss

Vi söker nu ännu en person till vår fortsatta expansion! Vi söker nu en person till en bred yrkesroll som ekonomisk administratör och som kommer att ha ansvar för företagets löpande ekonomiska delar såsom hyresbetalningar, kontorsansvar och stötta våra Rental Managers med exempelvis annonsskrivning m.m. Du kommer ha en betydelsefull roll för företagets fortsatta tillväxt i hela Sverige och för att ge våra kunder den bästa möjliga servicen. 

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet och intresse av redovisning och/eller ekonomisk administration. Utbildning/erfarenhet inom ekonomi, administration eller som mäklarassistent är meriterande men inget krav. Du ska vara van att hålla ett högt tempo och att strukturerat kunna växla samt prioritera mellan olika arbetsuppgifter som dyker upp. Även om du inte är den som har mest kundkontakt i företaget så förekommer det daglig kontakt med kunder och samarbetspartners på framför allt mail och telefon vilket du bör uppskatta. Vidare så ser vi gärna att du har något slags intresse för bostadsmarknaden, har en positiv grundinställning och har en öppen samt ärlig kommunikation med likväl kunder som kollegor. Vidare är det ett krav att du är duktig på svenska och engelska i tal och skrift, samt att du har en mycket god datorvana. 

Tjänsten, med flexibel start, är ett vikariat/tidsbegränsad på heltid (flexibelt) på minst 1 år med chans till förlängning och med fast månadslön. Arbetstiderna är framförallt kontorstid måndag till fredag, men kan bli annorlunda vid arbetstoppar. Vårt kontor är beläget centralt i Älvsjö nära kommunikationer, men våra kunder finns över hela Sverige. Vi erbjuder dig en spännande möjlighet att få arbeta med ett litet företag i expansion som brinner för bostadsuthyrning och för att ge en servicenivå samt utfall som överträffar deras förväntningar. Är du en ordningsam person och som är en utpräglad lagspelare? Hör av dig till oss!

Har du frågor om tjänsten så kan du höra av dig till: 

Alexandra Rosén Ekonomiansvarig 

0732 5338 08 alexandra.rosen@beresident.se 

eller 

Mattias Elséus Vice VD och personalansvarig 

0732 5338 03 mattias@beresident.se


Mer om oss

Följ oss på Linkedin för info när vi lägger ut tjänster

Linkedin

Läs gärna vad våra kunder tycker om oss:

Google

FacebookKontakta mig för frågor

Be_Resident_Portra¨tt_Mattias_0009

Mattias Elséus

Vice VD & Rental Manager

E-post:mattias@beresident.se

Kontakta gärna oss för att höra mer eller för att boka upp ett förutsättningslöst möte!

Be_Resident_Portra¨tt_Mattias_0009

Mattias Elséus

Vice VD & Rental Manager

E-post:mattias@beresident.se

Be Resident AB

Org.nummer: 559015-9769

E-mail: hyra@beresident.se

Telefon: 08 543 538 00

Johan Skyttes Väg 200

125 34 Älvsjö


Telefontider:

Måndag - Fredag 09:00 - 17:00