Trygg & säker
Arbeta hos oss

Rental Manager till Be Resident!

Vi söker nu en Rental Manager till vårt kontor i Stockholm!

Är du en person som tycker om att arbeta med människor och vill hjälpa dem i deras stora beslut som att hyra ut sin bostad innebär?

Vi söker nu en ny medarbetare som har ett högt driv, tycker det är roligt med mycket kundkontakt och som kan arbeta självständigt och strukturerat. Dela gärna med era vänner och hör av er om det låter intressant!

Vem söker vi?

Vi söker dig som framförallt har en hög energinivå och ett driv för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt. Då vi arbetar med bostäder i hela Sverige och har kontakt med många människor varje dag så krävs det att du tycker om att arbeta med människor samt är mycket lösningsorienterad.

Vidare så ser vi gärna att du som söker har något slags intresse för bostadsmarknaden, har en positiv grundinställning och har en öppen samt ärlig kommunikation med likväl kunder som kollegor. Det är ett krav att du är mycket duktig på svenska och engelska i både tal och skrift, samt att du har en mycket god datorvana. Vi ser gärna att du har du har utbildning/erfarenhet som fastighetsmäklare och/eller säljare.

Om oss

Vi erbjuder dig en spännande möjlighet att få arbeta i ett företag i expansion som brinner för bostadsuthyrning och för att ge en servicenivå samt utfall till våra kunder som överträffar deras förväntningar. Här har du ett stort ägande av och eget ansvar för kunden under hela uthyrningsperioden, både med nya och gamla relationer. Du har en betydelsefull roll för företagets fortsatta tillväxt i hela Sverige och för att ge våra kunder den bästa möjliga servicen.

Tjänsten, som kan starta omgående, är en tillsvidaretjänst på heltid med 6 månaders provanställning och med fast månadslön. Arbetstiderna är framförallt kontorstid måndag till fredag, men kan bli annorlunda vid arbetstoppar. Vårt kontor är beläget centralt i Älvsjö nära kommunikationer, men våra kunder finns över hela Sverige.

Vill du ansöka: Skicka in ditt CV och personliga brev till jobb@beresident.se

Har du frågor om tjänsten så kan du höra av dig till:


Mattias Elséus

Vice VD och personalansvarig

0732 5338 03

mattias@beresident.se


Niclas Blåklinth

VD

0732 5338 00

niclas@beresident.se


Mer om oss

Följ oss på Linkedin för info när vi lägger ut tjänster

Linkedin

Läs gärna vad våra kunder tycker om oss:

Google

Facebook

Kontakta gärna oss för att höra mer eller för att boka upp ett förutsättningslöst möte!

Be_Resident_Portra¨tt_Mattias_0009

Mattias Elséus

Vice VD & Sen Rental Manager

E-post:mattias@beresident.se

Be Resident AB

Org.nummer: 559015-9769

E-mail: hyra@beresident.se

Telefon: 08 543 538 00

Johan Skyttes Väg 200

125 34 Älvsjö


Telefontider:

Måndag - Fredag 09:00 - 17:00