Bostadsannonser
Lund
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat

Bostadsannonser

Hyra bostad i Lund

Vi har ett brett utbud av lediga bostäder att hyra i Lund. Oavsett om du söker lägenhet eller hus så har vi båda möblerade och omöblerade bostäder att hyra. Bostäderna hyrs ut på lång sikt, minst ett år men ofta mycket längre än så. Våra lediga bostäder i Lund har olika lägen, vissa centralt belägna och vissa lite utanför. Hyrorna på bostäderna varierar beroende på storlek, läge, möblering med mera.

Leta bland lediga bostäder i Lund

På vår hemsida kan du se alla våra lediga bostäder att hyra i Lund. Det kan vara svårt att hitta en bostad att hyra i Lund. Gå in på våra bostadsannonser och låt oss hjälpa dig till den bostad som passar dig bäst. Det kan vara bra att tänka på vad du önskar i form av hyresnivå, möblering och läge.

Hitta lägenhet i Lund som student

Ska du studera i Lund? På Be Resident har vi bostäder för dig. Under våra bostadsannonser kan du se vad vi har för lediga hyresbostäder i Lund.

Bevaka lediga bostäder

Om du söker bostad i Lund men inte hittar något ledigt just nu som passar dig, gör en intresseanmälan på vår hemsida med information om vad du söker. Vår hemsida uppdateras hela tiden med nya lediga bostäder att hyra i Lund. Du får då utskick med dom nya bostäderna som passar din sökning.

Hyra lägenhet i Lund

Hos oss hittar du båda mindre och större lägenheter samt villor och radhus. Vi har både möblerade och omöblerade bostäder. Gå in på vår hemsida och titta på vilka bostäder vi har lediga just nu. Lund är en populär stad som är attraktiv för företag samt studenter. Se till att du hittar rätt hyresbostad som passar just dig.

Så gör du om du hittar en intressant bostad

Har du hittat en bostad som är intressant för dig, gör då en intresseanmälan på vår hemsida så kommer vi att kontakta dig.