Bostadsannonser
Stockholm
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat

Bostadsannonser

Bostäder i Stockholm hos Be Resident

Be Resident erbjuder ett brett utbud av lediga bostäder att hyra i Stockholm. Hos oss kan du hitta både möblerade och omöblerade bostäder i attraktiva lägen. Du kan hitta allt från mindre lägenheter till större lägenheter och även villor och radhus. Gemensamt är att alla bostäder är lediga att hyra på lång sikt, minst ett år men ofta mycket längre än så. Hyrorna på bostäderna varierar beroende på storlek, läge, möblering med mera.

14 Bostäder
Storlek
Pris
Senast inkommet

Så hittar du din hyresbostad i Stockholm

Att hitta en bostad att hyra i Stockholm kan vara svårt. Därför finns vi tillgängliga för att se till att uthyrningen blir trygg och säker för båda parter. Våra säkra hyresvillkor ger dig trygghet från början till slut oavsett om du är hyresvärd eller hyresgäst. Kontakta oss för att se till att din erfarenhet av att hyra bostad i Stockholm blir positiv.

Bevaka lediga bostäder

Om du söker bostad i Stockholm men inte hittar något ledigt just nu som passar dig, gör en intresseanmälan på vår hemsida med information om vad du söker. Vår hemsida uppdateras hela tiden med nya lediga bostäder att hyra i Stockholm. Du får då utskick med dom nya bostäderna som passar din sökning.

Så gör du om du hittar en intressant bostad

Önskar du hyra en av våra lediga bostäder i Stockholm, genomför en intresseanmälan på vår hemsida och vi kommer att kontakta dig.

Vanliga frågor

Hur hittar jag snabbt en bostad att hyra i Stockholm?
Hur får man en lägenhet snabbt i Stockholm?
I vilka stadsdelar kan jag hitta lediga lägenheter i Stockholm?