Stockholm, Blombacka
Evalundsgatan 8
7 RoK 200 kvm 13995 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
7
Husdjur
Tillåtet
Antal kvm
200
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Villa
Boendeperiod
Möblerat
Flexibel
Våningsplan
3
Hyra
13995 kr/mån
Evalundsgatan 8

Flexibelt möblerad villa 7 rok  - Blombacka/Södertälje - Uthyrningsperiod: 2024-07-01 och 1 år framåt

En fin villa som ligger på en lugn och centralt belägen villagata i Södertälje i området Blombacka. Huset är fördelat på tre plan och är försett med ett välutrustat modernt kök (med diskmaskin), tvättrum (tvättmaskin), stora sällskapsutrymmen och 6 st sovrum! Dessutom finns en stor uteplats, balkong och fin tomt.

Evalundsgatan ligger inom promenadavstånd från Södertälje centrum, som har ett rikt utbud av service. Här finns butiker, restauranger, vårdcentraler, bibliotek, kyrkor, apotek, banker, caféer, pendeltågsstation, busstation, gym/friskvård, simhall, promenadstråk, konsthall, gallerier, teater m.m. Även i det direkta närområdet finns livsmedelsbutiker, bageri, frisörer och restauranger. Belägen nära Scania och AstraZeneca.

Kommunikationer: Busstation (buss nr 751) ligger ca 4-5 minuters promenad bort och det tar cirka 15 minuter att promenera till Södertälje centrum: 1,4 km och ca. 10-12 minuters promenad till pendeltåget (till Stockholm): 900 meter.

Bostaden uthyres flexibelt möblerad med uthyrningsperioden: 2024-07-01 och 1 år framåt

Hyran är kallhyra och inkluderar endast parkeringsplats. Hyresgästen behöver teckna egen hemförsäkring och betala driftskostnader*.

*Snittet för driftskostnader uppgår till ca 4167 kr/månad, baserad på 5 personer i hushållet. Vänligen kontakta rental manager för mer information. Observera att en driftskostnad är individuell och varierar beroende på antal personer i hushållet, livsstil och konsumtion.

Värmesystem: Bergvärme med vattenburen värme.

Vi ser att hyresgästen ej röker

Läs mer
Be_Resident_Mathias_svartvit
Mathias Odehag
Rental Manager
E-post:mathias.odehag@beresident.se
Bilder
62021
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Stockholm
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat