Göteborg, Mölndal
Flugsnapparegatan 6
4 RoK 80 kvm 14950 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
4
Husdjur
Ej tillåtet
Antal kvm
80
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Ja
Våningsplan
1
Hyra
14950 kr/mån
Flugsnapparegatan 6

Härlig 4:a i bra läge- Nybyggd takbalkong - Mölndal- Tillsvidare

Lägenheten har ett mycket bra och centralt läge i populära Mölndal. Lugnt och lummigt villaområde. Här bor du med närhet till all tänkbar service, utbud och kommunikationer. I närheten finns även parker, grönområden och promenadstråk. 

Lägenheten är en separat uthyrningsdel i villa, som har en egen ingång och är separat från övriga delar av huset. Bostaden har totalt cirka 80 kvm fördelat över 4 rum och kök. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch. Det finns även tvättmaskin. Här erbjuds även tre mysiga sovrum samt ett vardagsrum och kök med matplats. Till höjdpunkterna hör även en nybyggd takbalkong med utsikt över Mölndal stad. 

Lägenheten hyrs ut möblerad tillsvidare. I hyran ingår värme, vatten, bredband, el och sophämtning. Parkeringsplats går att hyra om det önskas (mot extra kostnad). Hyresvärden ser att hyresgästen ej röker eller har husdjur.

*Driftskostnader ingår upp till en sammanlagd förbrukning om 1500 kr/mån. Överskridande konsumtion betalas av hyresgästen.

Denna självständiga lägenhet utgör en del av ett hus med totalt två bostäder. Hyresgästen behöver betala 50% av husets totala driftskostnader som överskrider 1500 kr/månad per lägenhet. Driftskostnader för 2025 uppdateras baserat på nya bundna El- och Internetavtal för 2025. Driftkostnader kommer att ligga mellan 1.500 ~ 2500 kr/månad för 2 vuxna år 2025. Underkalkyl för driftkostnader finns för att ta del av vid behov.

Uthyrningsperiod: 2024-07-01 - Tillsvidare

Läs mer
Be_Resident_Mathias_svartvit
Mathias Odehag
Rental Manager
E-post:mathias.odehag@beresident.se
Bilder
3r öp8 röpIMG-20230518-WA0056
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Göteborg
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat