Stockholm, Hammarby Sjöstad
Heliosgatan 18A
3.5 RoK 79 kvm 25300 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
3.5
Husdjur
Ej tillåtet
Antal kvm
79
Rökning
Tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Ja
Våningsplan
3
Hyra
25300 kr/mån
Heliosgatan 18A

Ljus 3.5 rok - Hammarby Sjöstad - Uthyrningsperiod: 2024-07-01 till 2025-06-30

Välkommen till denna rymliga och ljusa hörnlägenhet belägen i charmiga Hammarby Sjöstad. Med en yta på 79 kvm och delvis möblerad erbjuder denna lägenhet en bekväm och modern boendemiljö.

Lägenheten har omvandlats till en 3,5 rumslägenhet genom att dela av det största sovrummet, vilket skapar extra flexibilitet och möjligheter för boendet. Det mindre rummet, som är 5 kvm stort, kan användas på många olika sätt; som arbetsrum, barnrum, extra sovrum eller som en stor walk-in closet.

En balkong i väster ger möjlighet till avkoppling och njutning av soliga eftermiddagar och kvällar. Dessutom har du tillgång till en stor grönskande gård samt en möblerad tak-/solterass och taklounge med pentry, som är tillgängligt för alla i föreningen.

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, livsmedelsbutiker och grönområden. Gångavstånd till vattnet och promenadbryggor ger möjlighet till härliga promenader längs kajen.

Med endast tre minuters promenad till tvärbanan tar du dig på fyra minuter till Gullmarsplans tunnelbana och bussförbindelser, vilket ger enkel och smidig tillgång till resten av staden. Dessutom finns gångavstånd till båtar som går till södersidan, Djurgården och Nybrokajen.

El, värme, vatten, sopphämtning, internet och betal-tv ingår i hyran för en bekväm och bekymmersfri vardag.


Läs mer
Skärmavbild 2024-06-05 kl. 12.03.13
Vilja Jutlöv
Rental Manager
E-post:Vilja@samtrygg.se
Bilder
image-01image-13image-18
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Stockholm
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat