Malmö, Oxie
Kometgatan 64
6 RoK 167 kvm 20125 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
6
Husdjur
Tillåtet
Antal kvm
167
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Villa
Boendeperiod
Möblerat
Ja
Våningsplan
2
Hyra
20125 kr/mån
Kometgatan 64

Möblerad 6 rok villa - Uteplats - Oxie/Malmö - Uthyrningsperiod: 2024-09-01 och tillsvidare (Minst 1 år)

Välkommen till denna charmiga villa, som fördelas på ett vardagsrum med en öppen planlösning mot ett modernt kök. Vardagsrummet är utrustat med enhetlig parkett och en elegant ektrappa som leder till övre plan. Köket är funktionellt med en stor köksö. Här finns en inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, modern fläkt och en bred induktionshäll. Dessutom finns en fristående kyl och frys. Från köket finns även en utgång till trädgården. 

Badrummet på entréplanet är helkaklat med klinkergolv. Här finns en duschhörna med vikbara dörrar, ett fönster, vägghängd WC och ett handfat med kommod. Grovköket är utrustat med tvättställ, skåp och rymliga garderober. Här finns även en tvättmaskin, torkskåp och torktumlare. Det stora badrummet på övre plan har både dusch och bubbelbadkar. De tre sovrummen på övre plan har alla parkettgolv. Ett av sovrummen har dessutom en garderob med skjutdörrar.

Trädgården är omgärdad av en vintergrön häck som skyddar mot insyn från gatan. Här finns en terrass, en gräsmatta med plommonträd och ett körsbärsträd. Framför huset finns en stenlagd biluppställningsplats med plats för två bilar. Det inglasade uterummet har stora glaspartier/skjutdörrar på hela väggen mot gräsmattan och hela väggen mot terassen. Uterummet har även golvvärme och kan användas året runt.

Uppvärmning: Huset har en energisnål uppvärmning med golvvärme på hela entréplanet samt ett vattenburet system via radiatorer på övre plan. Du är välkommen att fråga ansvarig uthyrare efter sammanställning av historiska driftskostnader.

Hyran är kallhyra. Hyresgästen bekostar värme, vatten, hushållsel, sophämtning, eventuella andra driftskostnader och tecknar en egen hemförsäkring.

Vi ser att hyresgästen ej röker.

Läs mer
Be_Resident_Mathias_svartvit
Mathias Odehag
Rental Manager
E-post:mathias.odehag@beresident.se
Bilder
Skärmbild 2024-07-05 124109Skärmbild 2024-07-05 124225
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Malmö
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat