Malmö, Kvarnby
Kritringen 31
4 RoK 147 kvm 22000 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
4
Husdjur
Ej tillåtet
Antal kvm
147
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Nej
Våningsplan
Hyra
22000 kr/mån
Kritringen 31

Välkommen ! Underbart hus att hyra från Februari/Mars - Tillsvidare

Här erbjuds en väldigt fin och rymlig tvåplans villa i ett mycket attraktivt område i Kvarnby. Här finner du närhet till natur och ett bekvämt avstånd till city. Du har även Kvarnbys golfbana, Jägersro Travbana och motorvägen som tar dig till Malmö Airport och Öresundsbron. I området finner du även bra skolor för barnen. 

Huset är optimalt planerad 5 rum varav tre-fyra sovrum, om 147 kvm. Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot kök som är utrustat med diskmaskin och microvågugn. På övre våning hittar du ett stort allrum, tre välplanerade sovrum och en walk in closet. Tvättstuga och två helkaklade badrum med dusch och badkar. 

På baksidan av huset hittar du trädgården som är omgiven av häckar för insynsskydd. Väldigt fin uteplats med mycket utrymme för trädgårdsmöbler och sol hela dagen och inpå kvällen.  

Huset hyrs ut omöblerad tillsvidare. I hyran är 22.000 kr/mån och inkluderar carport med plats för 3 bilar och ett förråd. Låga fördelaktiga driftkostnader. Hyresvärden ser att hyresgästen ej röker eller har husdjur. 


Läs mer
NoImage-woman
Sara Awet
Rental Manager
E-post:sara.awet@beresident.se
Bilder
3132
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Malmö
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat