Göteborg, Eriksberg
Norra skeppspromenaden 4
3 RoK 75 kvm 19500 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
3
Husdjur
Ej tillåtet
Antal kvm
75
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Nej
Våningsplan
4
Hyra
19500 kr/mån
Norra skeppspromenaden 4

Exklusiv 3 rok - 2 balkonger (En av dem med havsutsikt) - Eriksberg/Göteborg - Uthyrningsperiod: 2023-06-17 och 1 år framåt

Attraktiv trerummare i hjärtat av Eriksberg! Direkt när ni kliver in i bostaden slås ni av den trivsamma och hemtrevliga känsla som präglar bostaden. Du erbjuds stor sällskapsyta i öppen planlösning med kök och vardagsrum med utgång till balkong med eftermiddagssol. Utöver detta har bostaden även en andra balkong med havsutsikt! Vardagsrummets generösa yta gör det möjligt att möblera utifrån eget smak och tycke. Stora fönsterpartier skänker ett härligt ljus in i rummet.

Det moderna köket erbjuder stilren inredning med goda arbetsytor och de båda sovrummen är lättmöblerade. I det helkaklade badrummet har ni dessutom er egen tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagsbestyren

Här bor du i hjärtat av Eriksberg med närhet till kajen, Sannegården, Sörhallsberget, busshållplatsen samt båthållplatsen. Dessa tar dig in till centrum på ca 15-20 minuter. Mataffärer och butiker finns på promenadavstånd.

Hyran inkluderar: Värme, vatten, bredband och sophämtning. Hyresgästen betalar för hushållsel och tecknar egen hemförsäkring.

Vi ser att hyresgästen ej röker och ej har husdjur.

Läs mer
Be_Resident_Mathias_svartvit
Mathias Odehag
Rental Manager
E-post:mathias.odehag@beresident.se
Bilder
123
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Göteborg
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat