Göteborg, Vallda
Östra Toråsvägen 19
5 RoK 160 kvm 16200 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
5
Husdjur
Tillåtet
Antal kvm
160
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Villa
Boendeperiod
Möblerat
Nej
Våningsplan
2
Hyra
16200 kr/mån
Östra Toråsvägen 19

Härlig villa– Vallda- Tillsvidare

Lantligt belägen 1,5-plansvilla vid Vallda Kyrka, nära bra kommunikationer, grundskola och ICA-affär. Med närheten till väg 158, Särövägen, och E6:an når Du Kungsbacka på 5 minuter och Göteborg på 30. Den populära Internationella Engelska skolan finns i Kungsbacka. Havet med småbåtshamn och fina bad, bara 3 km bort.

Bostaden har totalt 150 kvm fördelat över fem rum och kök. n. Elpanna kombinerat med bergvärme. Nedre plan: Allrum med kamin, kök med diskmaskin, kyl och frys samt fungerande gammal vedspis. Rejäl tvättstuga/grovkök med förråd. Badrum och ett sovrum. En trappa upp: Allrum, 2 sovrum och badrum. Skyddad mysig uteplats i sydvästläge samt egen trädgård med gräsytor som hyresgästen sköter om och med odlingsmöjligheter. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden hyrs ut omöblerad tillsvidare. Hyran är kallhyra och inkluderar en parkeringsplats. Hyresvärden ser att hyresgästen ej röker. Husdjur tillåtet. Angiven hyra är kallhyra. Kostnader för el, VA, renhållning mm tillkommer och under 2022 har det kostat cirka 3700:- i månaden. 

Uthyrningsperiod: 2023-09-01 – Tillsvidare

Anmäl gärna ditt intresse via vår hemsida på vår länk nedan:

Läs mer
Be_Resident_Portra¨tt_Mattias_0009
Mattias Elséus
Vice VD & Sen Rental Manager
E-post:mattias@beresident.se
Bilder
image00021bild 6bild 5
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Göteborg
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat