Uppsala
Slottsgränd 2E
2 RoK 45 kvm 11000 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
2
Husdjur
Ej tillåtet
Antal kvm
45
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Nej
Våningsplan
3
Hyra
11000 kr/mån
Slottsgränd 2E

2:a - Uppsala - Tillsvidare 

Välkommen till en unik lägenhet med fantastiskt läge precis intill Slottet! 

Fastigheten med ursprung från 60-talet har totalrenoverats och befintliga lägenheter moderniserats till ett genomgående nytt och tilltalande skick. Du som boende får tillgång till föreningens gröna oas mitt i stan, tack vare den avskärmade och uppvuxna innergården som skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö.

Området är främst präglad av Uppsala universitet, nöjesliv och inte minst studentliv. Här finns många av Uppsalas historiskt mest intressanta byggnader bl a Uppsala domkyrka, Universitetshuset med aulan, biblioteksbyggnaden Carolina Rediviva och andra äldre institutionsbyggnader. Inom området finns i stort sett alla studentnationer inom kort avstånd. Smidiga cykelvägar med närhet till alla stadens universitetsinstitut 

Lägenheten är smart planerad 2:a om 45,2 kvm. Separat kök, vardagsrum med plats för matplats och soffmöbler, ett sovrum med utgång till balkong. Helkaklat badrum med dusch. 

Lägenheten hyrs ut omöblerad tillsvidare. I hyran är 11.000 kr/mån och inkluderar vatten, bredband 1000/1000 mbits/s, tv med basutbud och sophämtning. Hyresvärden ser att hyresgästen ej röker eller har husdjur. 

Läs mer
12-12-2022-11-21-24
Sara Awet
Rental Manager
E-post:sara.awet@beresident.se
Bilder
Slottsgränd 2ESlottsgränd 2E
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Uppsala
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat