Stockholm, Bandhagen
Stenkvistavägen 18
3 RoK 69 kvm 22425 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
3
Husdjur
Ej tillåtet
Antal kvm
69
Rökning
Tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Ja
Våningsplan
2
Hyra
22425 kr/mån
Stenkvistavägen 18

Modern 3:a med balkong i Bandhagen - Tillgänglig från 1 augusti 2024

Välkommen till denna attraktiva, moderna och fullt möblerade lägenhet belägen i ett lugnt och härligt kvarter i Bandhagen! Med en yta på 69 kvm erbjuder denna lägenhet tre rum, inklusive vardagsrum och 2 sovrum.

Köket är välutrustat med dubbel kyl/frys, ugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet är fräscht och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Den rymliga balkongen bjuder in till avkopplande stunder i solen.

Lägenheten ligger på plan 2 och har förråd inom lägenheten. Den är klar för inflyttning från 1 augusti 2024, med möjlighet till tidigare inflyttning 1-2 veckor tidigare. Lägenheten uthyres för långtid.

Inom endast 3-5 minuters gångavstånd från Högdalens station (grön linje) tar du dig till centrum på bara 20 minuter. Nära Högdalen Centrum finns ett brett utbud av butiker för alla dina behov, inklusive Coop, ICA, restauranger, vårdcentral, gym, apotek och olika dagligvarumarknader. Vackra grönområden ligger också inom kort promenadavstånd, perfekt för jogging eller avkopplande promenader.

Ingår i hyran: Värme, sophämtning, internet och betal-TV.


Läs mer
Skärmavbild 2024-06-05 kl. 12.03.13
Vilja Jutlöv
Rental Manager
E-post:Vilja@samtrygg.se
Bilder
image-01image-05image-07
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Stockholm
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat