Göteborg, Bergsjön
Tellusgatan 45
3 RoK 82 kvm 14950 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
3
Husdjur
Tillåtet
Antal kvm
82
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Delvis
Våningsplan
7
Hyra
14950 kr/mån
Tellusgatan 45

Delvis möblerad 3 rok - Bergsjön/Göteborg - Stor inglasad balkong - El i hyran! -  Uthyrningsperiod: Omgående och 1 år framåt

En modern trerummare byggd 2019, belägen på översta våningen med en stor inglasad balkong! Bostaden disponeras av ett stort fullt utrustat kök med öppen planlösning och maskinpark bestående av kyl, frys, ugn, spis, diskmaskin, mikrovågsugn och fläkt. Vidare finns två rymliga sovrum (ett av dem med en stor garderob) och ett trevligt vardagsrum. Fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har stora fönster och ljusinsläpp från tre sidor av lägenheten. Utmärkt förvaring med klädkammare i hallen och separat förråd beläget på bottenvåningen. 

Den underbara balkongen med inglasning på ca 8 kvadratmeter vetter i soligt sydvästläge, där du kan följa solen från morgon till kväll!

Belägen i det naturnära och omtyckta området Bergsjön. På 30 min kan du ta till Göteborg C från Bergsjön med både buss och spårvagn. Dessutom når du Allum med över 100 butiker på sju minuter med bil.

Bostaden uthyres delvis möblerad (ink. bäddsoffa, skrivbord och en kontorsstol, soffa för balkongen, matta och gardin för balkongen) med uthyrningsperioden: Omgående och 1 år framåt

Hyran inkluderar: Värme, vatten, hushållsel och sophämtning. Hyresgästen tecknar egen hemförsäkring samt bekostar eventuellt internet.

Vi söker en hyresgäst med stabil ekonomi och rökfri.

Läs mer
Be_Resident_Mathias_svartvit
Mathias Odehag
Rental Manager
E-post:mathias.odehag@beresident.se
Bilder
19
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Göteborg
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat