Stockholm, Ursvik
Frejavägen 23
2 RoK 60 kvm 11500 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
2
Husdjur
Ej tillåtet
Antal kvm
60
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Nej
Våningsplan
2
Hyra
11500 kr/mån
Frejavägen 23

Omöblerat attefallshus 2 våningsplan - Nybyggt - Stor uteplats - Ursvik/Sundbyberg - Uthyrningsperiod: Omgående och tillsvidare (Minst 1 år)

Är du på jakt efter ett nybyggt boende som är utrustat med alla bekvämligheter som behövs för en smidig vardag? Då har du kommit rätt. I ett trevligt villaområde i Ursvik/Sundbyberg hittar du detta nybyggda och välplanerade attefallshus. 

Dess ca 60 kvadratmeter är effektivt fördelade två våningsplan (30 kvm/våning) med ett snyggt och minimalistiskt kök med öppen planlösning och bland annat diskmaskin. Vidare finns ett sovrum och förråd, ett helkaklat och fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Utanför bostaden finns en stor uteplats med sol större delen av dagen!

Här i Ursvik bor du omgiven av trevliga vackra grönområden, villakvarter och nybbyggda flerbostadshus. Inom gångavstånd finns matbutik, busslinjer, restauranger och gym.

Bostaden uthyres omöblerat med uthyrningsperioden: Omgående och tillsvidare (Minst 1 år)

Hyran inkluderar: Vatten, tv, bredband och sophämtning. Hyresgästen betalar hushållsel, värme och tecknar egen hemförsäkring.

Vi ser att hyresgästen ej röker eller har husdjur.

Läs mer
Be_Resident_Mathias_svartvit
Mathias Odehag
Rental Manager
E-post:mathias.odehag@beresident.se
Bilder
20230513_13295720230602_125147
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Stockholm
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat