Uppsala, Jumkil
Jumkils-Dalkarlsbo 9F, lgh 1102
1 RoK 40 kvm 5750 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
1
Husdjur
Ej tillåtet
Antal kvm
40
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Nej
Våningsplan
2
Hyra
5750 kr/mån
Jumkils-Dalkarlsbo 9F, lgh 1102

Omöblerad - Självständig uthyrningslägenhet - Det mesta inkluderat i hyran! - Jumkil/Uppsala - Uthyrningsperiod: Omgående och tillsvidare (Minst 1 år, men gärna längre)

Letar du efter ett långsiktigt boende med rimlig hyra och bra förbindelser till centrala Uppsala? Då har du kommit rätt. Denna bostad är välplanerad och utrustad med det mesta som krävs för en smidig vardag. Bostaden är försedd med ett funktionellt pentry i öppen planlösning, ett separat badrum med dusch och tvättmaskin, ett rymligt allrum samt ett sovloft. Vidare har hyresgästen tillgång till ett separat förråd. 

Här bor du omgiven av vacker natur, men med direkt närhet in till centrala Uppsala. Busshållplats för busslinje nr. 844 ligger alldeles nedför gatan som endast tar 26 minuter in till Uppsala Centralstation utan byten. Bilfärd tar ungefär lika kort tid om man följer väg 272 raka vägen in till stan.

Bostaden uthyres omöblerad med uthyrningsperioden: Omgående och tillsvidare (Minst 1 år, men gärna längre)

Hyran inkluderar: Värme, vatten, tv, bredband, hushållsel, parkeringsplats och sophämtning. Hyresgästen tecknar egen hemförsäkring.

Vi ser att hyresgästen varken röker eller har husdjur. Vidare ser vi att hyresgästen har en ekonomisk situation fri från betalningsanmärkningar eller obetalda skulder. Vi föredrar att hyresgästen har en inkomst från arbete, men om detta saknas så efterfrågas en borgensman.

Läs mer
Be_Resident_Mathias_svartvit
Mathias Odehag
Rental Manager
E-post:mathias.odehag@beresident.se
Bilder
Jumkils-Dalkarlsbo 9FJumkils-Dalkarlsbo 9F
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Uppsala
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat