Lund, Lomma
Lavendelvägen 22
5 RoK 190 kvm 17250 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
5
Husdjur
Tillåtet
Antal kvm
190
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Villa
Boendeperiod
Möblerat
Delvis
Våningsplan
1
Hyra
17250 kr/mån
Lavendelvägen 22

Delvis möblerad 5 rok enplansvilla - Öppen spis - Bjärred/Lomma - Uthyrningsperiod: 2024-08-15 och 1år framåt (Möjlig hyresförlängning)

Varmt välkomna till denna enplansvilla! Bostaden fördelas på 4 stycken sovrum och ett spatiöst vardagsrum som har öppen spis. Vidare finns ett modernt kök med köksutrusting från HTH och nyinköpt diskmaskin samt induktionshäll. Bostaden har även både torrbastu och ångbastu med dusch. Här finns även en stor trädgård med möjlighet att odla grönsaker sommartid. En av höjdpunkterna är en pool på ca 4x8m. Tillhörande bostaden finns carport med parkeringsplats för ca 2-3 bilar!

Här bor du med ett optimalt familjenära läge, med närhet till skola, dagis, affärer, restaurang och gym. Buss till Lund C ca 20min och ca 23 min till Malmö Värnhem.

Bostaden uthyres delvis möblerad (alla möbler i bilden igår) med uthyrningsperioden: 2024-08-15 och 1år framåt (Möjlig hyresförlängning).

Hyran är kallhyra och inkluderar endast bilplats (Garaget kommer dock ej att ingå i uthyrningen). Hyresgästen behöver teckna egen hemförsäkring samt bekosta driftskostnader.

Värmesystem i huset: Fjärrvärme

Total snittkostnad per månad avseende hushållsel, uppvärmning, vatten och sophämtning för 3 personer i hushållet (år 2023): 4.000 kr/månad. Observera att en driftskostnad är individuell och varierar beroende på antal personer i hushållet, livsstil och konsumtion.

Vi ser att hyresgästen ej röker.

Läs mer
Be_Resident_Mathias_svartvit
Mathias Odehag
Rental Manager
E-post:mathias.odehag@beresident.se
Bilder
Lavendelvagen ,BjarredLavendelvagen ,Bjarred
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Lund
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat