Lund, Löddesnäs
Löjtnantsvägen 45
5 RoK 135 kvm 15400 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
5
Husdjur
Tillåtet
Antal kvm
135
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Radhus
Boendeperiod
Möblerat
Nej
Våningsplan
2
Hyra
15400 kr/mån
Löjtnantsvägen 45

Omöblerad och rymligt radhus om 5 rok - Barnvänligt läge - Parkering ingår - Bjärred/Lund - Uthyrningsperiod: Omgående och tillsvidare (Minst 1 år)

Välkommen till detta charmiga 2-plans radhus med ett lugnt och barnvänligt läge! Bostadens ca 135 kvadratmeter är effektivt fördelade på ett kök med stor matplats och vardagsrum på ovanvåning. Vidare finns 4 st sovrum och 2 stora klädkamrar. Hyresgästen har även tillgång till ett trädäck, liten tomt i soligt sydvästläge och en stor inglasad balkong! Utöver detta finns en egen tvättstuga intill köket med både tvättmaskin och torktumlare. Det finns även ett förråd.

Bra familjevänligt läge med promenadavstånd till såväl förskola, skola som till havet och strandpromenaden. Närhet till busshållplats med kommunikationer till Lund och Malmö.

Bostaden uthyres omöblerad med uthyrningsperioden: Omgående och tillsvidare (Minst 1 år)

Hyran är kallhyra och inkluderar parkeringsplats. Hyresgästen tecknar egen hemförsäkring och betalar för värme, vatten, hushållsel, sophämtning och eventuell bredbandsuppkoppling.

Värmesystem: Direktverkande el

Total uppskattad driftskostnad för värme, vatten, hushållsel, sophämtning för 2-3 personer i hushållet: Ca 2.300 kr/månad. Observera att en driftskostnad är individuell och varierar beroende på antal personer i hushållet, livsstil och konsumtion.

Vi ser att hyresgästen ej röker.

Läs mer
Be_Resident_Mathias_svartvit
Mathias Odehag
Rental Manager
E-post:mathias.odehag@beresident.se
Bilder
LöjtnantsvägenLöjtnantsvägen
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Lund
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat