Skåne, Centrala staden
Skolgatan 3A
2 RoK 75 kvm 19075 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
2
Husdjur
Tillåtet
Antal kvm
75
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Ja
Våningsplan
5
Hyra
19075 kr/mån
Skolgatan 3A

Välkommen! Vacker och ljus lägenhet - Hyrs ut Möblerad från 14/8 - ett år - Centrala Lund! 

Sekelskiftsvtåa på våning 5, renovering gjord 2021 med bl.a. nytt kök och badrum. Läget är i centrala Lund, ett stenkast från flera matbutiker (150 m), restauranger och saluhallen på Mårtenstorget.

Köket har diskmaskin, god förvaring och öppen yta att umgås på. Ortenligt med ljusinsläpp i hela lägenheten, alla fyra fönster står i söder vilket ger ett fantastiskt ljus under hela dagen. Bostaden erbjuder en utsikt mot Malmö och Öresundsbron. I trapphuset finns gemensamma balkonger med utsikt mot domkyrkan, perfekt för en härlig paus en varm sommardag.

Sovrummet är stort och luftigt med lägenhetens takhöjd på 280 cm. Där finns en mörkläggande rullgardin, en Queen size 160-säng, lämplig för två personer samt byråer för förvaring av kläder. I hallen och serveringsgången finns det även flera stora skåp och garderober tillgängliga för förvaring.

Lägenheten har en yta på 75kvm, ett sovrum, stort kök & vardagsrum, våning 5. Tvättstuga finns i huset.  På gården finns grill, matplats, sopsortering och cykelparkering. Goda kommunikationer intill bostaden, buss, tåg, och cykelbanor. 

Hyran inkluderar: el, värme, vatten, sophantering, wifi. 

Parkeringsplats finns att hyra ett kvarter bort på P-hus damgården för 700 kr/mån.


Läs mer
Bilder
Skolgatan 3ASkolgatan 3ASkolgatan 3A
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Skåne län
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat