Stockholm
Liljeholmstorget 12
2.5 RoK 74 kvm 16600 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
2.5
Husdjur
Ej tillåtet
Antal kvm
74
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Ja
Våningsplan
4
Hyra
16600 kr/mån
Liljeholmstorget 12

Rymlig 2,5:a - Liljeholmen - 1 år +

Här bor ni i en välplanerad lägenhet vid Liljeholmen centrum och station. Här trafikerar tunnelbanans röda linje, som tar dig in till T-centralen på 11 minuter, bussar samt tvärbanan mellan Sickla och Alvik. I Liljeholmen centrum finns allt du kan tänkas behöva inom butiker och service. Intill ligger även Trekantparken och sjön trekanten och på ca 15 minuters promenad når du Liljeholmskajen och Årstaviken.

Lägenheten är på 74 kvm och har 2,5 rok. Kök med diskmaskin och med utrymme för matplats. Rymligt vardagsrum, ett stort sovrum samt ett rum som används som walk-in-closet. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Stor balkong.

Lägenheten hyrs ut möblerad. Den finns tillgänglig att hyra omgående och hyrs ut ett år till att börja med. Detta kan vara möjligt att förlänga om allt fungerar bra och om föreningen tillåter fortsatt uthyrning. Hyresvärden önskar en hyresgäst som är rökfri och inte har några husdjur. Hyran är 16.600 kr i månaden med värme, vatten, tv-abonnemang, internet och sophämtning inkluderat.

Uthyrningsperiod: 2021-11-01 - 1 år +

Anmäl gärna ditt intresse via vår hemsida på vår länk nedan:

Läs mer
Mimmi_Svartvit[1]
Mimmi Örn Borg
Rental Manager
E-post:mimmi.orn.borg@beresident.se
Bilder
Liljeholmstorget 12Liljeholmstorget 12
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Stockholms län
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat