Trygg & säker
Företagsbostäder Malmö

Här hittar du företagsbostäder i den dynamiska triangeln av Malmö, Helsingborg och Lund! Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar som matchar ditt företags unika behov av tillfälliga boenden i denna region.

Med Malmö som den centrala punkten i denna trio av städer erbjuder vi en mångfald av alternativ för att säkerställa en bekväm och anpassad upplevelse. Malmö, känt för sin kosmopolitiska atmosfär och kulturell rikedom, ger en utmärkt bas för affärsresenärer och medarbetare som söker en mix av modernitet och tradition.


Våra tjänster täcker också Helsingborg och Lund, två städer som kompletterar regionen med sina egna unika styrkor. Helsingborg, med sitt strategiska läge vid havet, är en knutpunkt för handel och näringsliv och erbjuder en imponerande mångfald av bostadsalternativ. Lund, med sitt framstående universitet och innovativa företagskluster.


Oavsett om ditt företag behöver boenden nära affärsdistrikt, universitet eller andra centrala platser, är vi här för att hjälpa er hitta rätt. Vårt urval av företagsbostäder är noggrant kuraterat för att matcha olika preferenser och krav, och vårt mål är att göra hela processen från urval till bokning så smidig och enkel som möjligt.


Utforska våra mångfacetterade alternativ och låt oss vara er partner när det kommer till att hitta de perfekta företagsbostäderna i Malmö, Helsingborg och Lund. Vi står redo att vägleda er genom varje steg på vägen och göra er vistelse i dessa städer minnesvärd och problemfri.

Kontakta gärna oss för att höra mer eller för att boka upp ett förutsättningslöst möte!

Be_Resident_Portra¨tt_Mattias_0009

Mattias Elséus

Vice VD & Sen Rental Manager

E-post:mattias@beresident.se

Be Resident AB

Org.nummer: 559015-9769

E-mail: hyra@beresident.se

Telefon: 08 543 538 00

Johan Skyttes Väg 200

125 34 Älvsjö


Telefontider:

Måndag - Fredag 09:00 - 17:00