Trygg & säker
Företagsbostäder Uppsala

Här hittar du företagsbostäder i Uppsala! Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att tillgodose ditt företags behov av tillfälliga boenden i vackra Uppsala. Oavsett om ni behöver bostäder för projektanställda, affärsresenärer eller andra tillfälliga ändamål, erbjuder vi bra alternativ.

Utforska vårt utbud av företagsbostäder som är noga utvalda för att passa olika preferenser och krav. Vi förstår vikten av att erbjuda bekväma och praktiska boenden för dina medarbetare, oavsett syftet med deras vistelse.


Våra företagsbostäder erbjuder inte bara en plats att bo, utan också en möjlighet att känna sig hemma, även när man är långt från sitt eget. Vi strävar efter att göra hela upplevelsen så smidig som möjligt. Med flexibla alternativ för både korta och längre vistelser där vi vägleder er genom hela processen. Du kan vara säker på att din upplevelse hos oss blir minnesvärd och problemfri.


Oavsett om era behov rör sig kring närheten till universitetet, stadens centrum eller andra områden med särskild betydelse, finns vi här för att hjälpa er att hitta rätt företagsbostäder i Uppsala. Låt oss ta hand om detaljerna så att ni kan fokusera på det som är viktigast för ert företag. Välkommen att utforska våra alternativ och låt oss vara en del av er resa i Uppsala!

Kontakta gärna oss för att höra mer eller för att boka upp ett förutsättningslöst möte!

Be_Resident_Portra¨tt_Mattias_0009

Mattias Elséus

Vice VD & Sen Rental Manager

E-post:mattias@beresident.se

Be Resident AB

Org.nummer: 559015-9769

E-mail: hyra@beresident.se

Telefon: 08 543 538 00

Johan Skyttes Väg 200

125 34 Älvsjö


Telefontider:

Måndag - Fredag 09:00 - 17:00