Göteborg, Hisingen
Önskevädersgatan 25
4 RoK 83 kvm 20700 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
4
Husdjur
Tillåtet
Antal kvm
83
Rökning
Tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Ja
Våningsplan
2
Hyra
20700 kr/mån
Önskevädersgatan 25

Möblerad 4 rok - Hisingen, Göteborg - Uthyrningsperiod: Från 1 augusti 2024, tillsvidare

Välkommen till denna rymliga fyra i det trevliga bostadsområdet Hisingen, med närhet till grönområden och bekvämligheter. Belägenheten erbjuder en perfekt balans mellan stadsliv och natur, med mataffärer, förskolor och grundskolor inom bekvämt gångavstånd. Endast 12 minuters kollektivtrafikresa till centrala Göteborg.

Denna ljusa och fräscha lägenhet har fönster i två väderstreck och balkong i sydvästläge som bjuder på sol under dagen och kvällen. Den ursprungliga fyrarumslägenheten har omvandlats till en trea för att optimera utrymmet. Två rymliga sovrum och gott om förvaringsmöjligheter gör den idealisk för familjer eller delade boenden.

Köket är ljust och välutrustat med kombinerad kyl/frys, spis, ugn samt diskmaskin. Förvaringsmöjligheterna inkluderar generöst med skåp och ett praktiskt skafferi. Badrummet är helkaklat med golvvärme och är utrustat med dusch med skjutdörr.

Vardagsrummet är stort och ljust, med utgång till en balkong i sydvästläge som erbjuder en trevlig plats att njuta av soliga dagar. En matsal finns i anslutning till vardagsrummet, vilken också kan användas som extra sovrum med en tillgänglig extrasäng. En klädkammare med gott om förvaringsutrymme finns i anslutning till hallen.

Bostaden hyrs ut fullt möblerad och inkluderar el, värme, vatten, sophämtning, internet, betal-TV och en parkeringsplats.


Läs mer
Skärmavbild 2024-06-05 kl. 12.06.08
Hekima Rusingiza
Rental Manager
E-post:hekima@samtrygg.se
Bilder
image-01image-03image-05
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Göteborg
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat