Göteborg, Kvillebäcken, Hisingen
Bäckedalsvägen 23
1.5 RoK 35 kvm 11000 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
1.5
Husdjur
Ej tillåtet
Antal kvm
35
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Ja
Våningsplan
0
Hyra
11000 kr/mån
Bäckedalsvägen 23

Fin Möblerad 1,5:a - Kvillebäcken, Hisingen - Tillsvidare


Denna fina lägenhet är belägen endast 5 minuters gångavstånd från busshållplatsen Bäckedalsvägen. Här har du närhet till all tänkbar service och utbud. När man väl tagit sig upp för en brantare backen till lägenheten fås utsikt över stan, omringad av vacker natur. Gångavstånd till Slättadamm och populära Hisingsparken för promenad samt löprundor.


Lägenheten ligger i sutterängdelen kopplad till ett 20-tals hus. Lägenheten är helt avskärmad från huset med egen ingång. Lägenheten är en optimalt planerad 1,5:a om 35 kvm. Bostaden är fördelat i 2 rum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för mindre matbord och soffa. Sovrum med dubbelsäng och förvaring. Nyrenoverat badrum utrustat med tvättmaskin. Utanför finns en mindre betonglagd uteplats, med bord och stolar. 


Lägenheten hyrs ut möblerad tillsvidare. I hyran är 11.000 kr/mån och inkluderar värme (golvvärme i hela lägenheten), vatten, WiFi, TV och sophämtning. El är inkluderat med en förbrukning upp till 300 kWh. Hyresvärden ser att hyresgästen ej röker eller har husdjur. Gratis parkering nedanför backen av huset i mån av plats. 


Uthyrningsperiod: 2023-08-01 - tills vidare.

Anmäl gärna ditt intresse via vår hemsida på vår länk nedan:

Läs mer
Bilder
Bäckedalsvägen 23Bäckedalsvägen 23
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Göteborg
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat