Nyheter

Arbeta hos oss

20 januari 2021

Vi söker nu en Rental Manager till vårt kontor i Stockholm!

Är du en person som tycker om att arbeta med människor och vill hjälpa dem i deras stora beslut som att hyra ut sin bostad innebär?

Vi söker nu en ny medarbetare som har ett högt driv, tycker det är roligt med mycket kundkontakt och som kan arbeta självständigt och strukturerat. Dela gärna med era vänner och hör av er om det låter intressant!

Vem söker vi?

Vi söker dig som framförallt har en hög energinivå och ett driv för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt. Då vi arbetar med bostäder i hela Sverige och har kontakt med många människor varje dag så krävs det att du tycker om att arbeta med människor samt är mycket lösningsorienterad.

Vidare så ser vi gärna att du som söker har något slags intresse för bostadsmarknaden, har en positiv grundinställning och har en öppen samt ärlig kommunikation med likväl kunder som kollegor. Det är ett krav att du är mycket duktig på svenska och engelska i både tal och skrift, samt att du har en mycket god datorvana. Vi ser gärna att du har relevant kundfarenhet och utbildning och det är meriterande om du har utbildning/erfarenhet som fastighetsmäklare.

Om oss

Vi erbjuder dig en spännande möjlighet att få arbeta i ett företag i expansion som brinner för bostadsuthyrning och för att ge en servicenivå samt utfall till våra kunder som överträffar deras förväntningar. Här har du ett stort ägande av och eget ansvar för kunden under hela uthyrningsperioden, både med nya och gamla relationer. Du har en betydelsefull roll för företagets fortsatta tillväxt i hela Sverige och för att ge våra kunder den bästa möjliga servicen.

Tjänsten, som kan starta omgående, är en tillsvidaretjänst på heltid med 6 månaders provanställning och med fast månadslön. Arbetstiderna är framförallt kontorstid måndag till fredag, men kan bli annorlunda vid arbetstoppar. Vårt kontor är beläget centralt i Älvsjö nära kommunikationer, men våra kunder finns över hela Sverige. Vi har pensionsavsättningar motsvarande ITP, bonussytem, friskvårdsbidrag och regelbunden naprapat. 

Skicka gärna in din ansökan till jobb@beresident.se