Stockholm, Järfälla
Biskop Brasks gränd 9
4 RoK 106 kvm 19550 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
4
Husdjur
Tillåtet
Antal kvm
106
Rökning
Tillåtet
Bostadstyp
Radhus
Boendeperiod
Möblerat
Ja
Våningsplan
0
Hyra
19550 kr/mån
Biskop Brasks gränd 9

Rymlig 4 rok - Järfälla - Uthyrningsperiod: Omgående tillsvidare

Välkommen till detta vackra och rymliga hem i Järfälla, perfekt för den som söker en bekväm och trivsam boendemiljö. Med en yta på 106 kvm och en tomtstorlek på 261 kvm erbjuder denna nyrenoverade bostad gott om utrymme och bekvämlighet. Boendet är flexibelt möblerat och har en underbar uteplats där du kan njuta av soliga dagar och kvällar. 

Den moderna köket är utrustat med en helt ny diskmaskin och en praktisk köksö med massor av förvaring. Två badrum med golvvärme och vackert marmorkakel erbjuder lyx och bekvämlighet.

På bottenvåningen finns ett vackert nytt parkettgolv och på övervåningen finns tre sovrum, en walk-in closet och ytterligare ett badrum. Dessutom finns en rymlig vind med gott om förvaringsutrymmen.

Hemmet har solpaneler installerade, vilket bidrar till en låg energikostnad och våra tidigare hyresgäster har fått pengar tillbaka från energiproduktionen under sommaren.

Närheten till förskolor, mellanstadie, lekplats, sjö med strand och skog gör detta till ett perfekt boende för familjer. Dessutom finns täckt parkering nära bostaden och en busshållplats inom bekvämt gångavstånd.

Området är lugnt och fridfullt, med närhet till skogsstigar som leder till sjön Målaren och en vacker ranch för hästintresserade. En underbar och lugn stadsdel som erbjuder fantastiska somrar och soliga vintrar.

Möjligheten att hyra bostaden omöblerad eller med ljusare inredning gör det till en anpassningsbar och personlig boendelösning.

Hyran inkluderar: sopphämtning och parkeringsplats 

Uthyrningsperiod: Omgående tillsvidare


Läs mer
Skärmavbild 2024-06-05 kl. 12.03.13
Vilja Jutlöv
Rental Manager
E-post:Vilja@samtrygg.se
Bilder
image-03image-01image-02
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Stockholm
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat