Stockholm
Responsgatan 12, 2:a utan balkong
2 RoK 46 kvm 14900 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
2
Husdjur
Tillåtet
Antal kvm
46
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Nej
Våningsplan
1
Hyra
14900 kr/mån
Responsgatan 12, 2:a utan balkong

 Telefonplan - 2 å2

Vid Telefonplan bor du i ett modern området med närhet till det mesta. Tunnelbanestationen ligger enbart ca 400 meter bort och trafikeras av den Röda linjen som tar dig till Stockholm city på en kvart. Livsmedelsbutik finns runt hörnet och längre ner på gatan, såväl som runt Telefonplan finns flertalet populära restauranger, caféer och barer. Mysiga Svandammsparken ligger enbart ett stenkast bort och Västberga handel ligger på andra sidan motorvägen.

Lägenheten är en välplanerad 2:a på 46 kvm. Det är moderna val gjorda med hög standard rakt igenom. Praktiskt arbetskök med maskinell utrustning bestående av induktionshäll, varmluftsugn, integrerad kyl, frys och diskmaskin. Vardagsrummet rymmer både matplats, soffa och arbetshörna. Sovrum med utrymme för säng samt förvaring i form av garderober. Badrummet är helkaklat med klinker på golv och här finns dusch, wc, tvättställ samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Förvaring i form av garderober finns även i hallen. Det finns möjlighet att hyra parkering för 500 kr i månaden ca 200 meter ifrån huset och det finns 1 timmesparkering precis utanför.

 Hyran är 14 900 kr i månaden och då ingår värme, vatten och sophämtning. Internet, tv-abonnemang och hushållsel tecknas separat av hyresgästen. Lägenheten hyrs ut omöblerad. Endast företag kan hyra denna bostad och hyresvärden önskar att de boende är rökfria.

Uthyrningsperiod: 2022-12-01 (ev. tidigare) - 2023-06-30 (förlängning möjlig)


Läs mer
Mimmi_Svartvit[1]
Mimmi Örn Borg
Senior Rental Manager
E-post:mimmi.orn.borg@beresident.se
Bilder
IMG_0047Responsgatan 12Responsgatan 12
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Stockholm
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat