Stockholm, Hägersten
Responsgatan
3 RoK 46 kvm 15500 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
3
Husdjur
Tillåtet
Antal kvm
46
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Nej
Våningsplan
7
Hyra
15500 kr/mån
Responsgatan

3:a - Telefonplan - 1 år+ Omöblerad - Företagssignering


Vid Telefonplan bor du i ett modern området med närhet till det mesta. Tunnelbanestationen ligger enbart ca 400 meter bort och trafikeras av den Röda linjen som tar dig till Stockholm city på en kvart. Livsmedelsbutik finns runt hörnet och längre ner på gatan, såväl som runt Telefonplan finns flertalet populära restauranger, caféer och barer.


Lägenheten är en välplanerad 3:a på 46 kvm. Det är moderna val gjorda med hög standard rakt igenom. Praktiskt arbetskök med maskinell utrustning bestående av induktionshäll, varmluftsugn, integrerad kyl, frys och diskmaskin. Vardagsrummet rymmer både matplats och soffa. Sovrum med utrymme för säng samt förvaring i forma av garderober. Badrummet är helkaklat med klinker på golv och här finns dusch, wc, tvättställ samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Förvaring i form av garderober finns även i hallen.


Det finns möjlighet att hyra parkering för 500 kr i månaden ca 200 meter ifrån huset och det finns 1 timmesparkering precis utanför.


Hyran är 15500 kr i månaden och då ingår värme, vatten och sophämtning. Hushållsel tillkommer på 250kr/månaden samt 100kr/månaden för Internet.


Uthyrningsperiod: Omgående - 1 år (förlängning möjlig)


Läs mer
Mimmi_Svartvit[1]
Mimmi Örn Borg
Senior Rental Manager
E-post:mimmi.orn.borg@beresident.se
Bilder
ResponsgatanResponsgatan
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Stockholm
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat