Göteborg, Mölndal
Fullblodsgatan 1B
2 RoK 50 kvm 13750 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
2
Husdjur
Ej tillåtet
Antal kvm
50
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Ja
Våningsplan
0
Hyra
13750 kr/mån
Fullblodsgatan 1B

Möblerad 2:a - Göteborg, Mölndal - Uthyrningsperiod: Omgående - 1 år (med möjlighet till förlängning)


Välkommen till denna renoverade 2-rumslägenhet i Mölndal centrum. Lägenheten har ett kanonläge med promenadavstånd till köpcentrum, restauranger och resecentrum med goda kommunikationer till Göteborg och dess omgivningar.


Lägenheten är belägen på markplan och öppnar upp till en härlig balkong med ett fantastiskt solläge som vetter mot den fridfulla innergården, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller kvällssolen i en grönskande omgivning.


Lägenheten har en yta på 50 kvm med en öppen planlösning som förenar matsal och vardagsrum - vilket skapar en inbjudande och rymlig atmosfär som är perfekt för sociala sammankomster och avkoppling. Det nyligen renoverade badrummet är helkaklat i mörka toner och är utrustat med en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Köket är utrustat med teknisk utrustning som gör din vardag bekväm och enkel, t.ex diskmaskin och micro. Sovrummet är mysigt och har en praktiskt inbyggd garderob med skjutdörrar som ger gott om förvaringsutrymme för dina kläder och tillhörigheter.


Lägenheten uthyres möblerad och i hyran på 13750 kr/mån ingår: Värme, vatten, internet, sophämtning och en parkeringsplats!

Uthyrningsperiod: Omgående - 1 år (med möjlighet till förlängning)


Anmäl gärna ditt intresse via vår hemsida på vår länk nedan:Läs mer
NoImage-woman
Nora Knouzi
Rental Manager
E-post:nora.knouzi@beresident.se
Bilder
Bild 3Bild 8
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Göteborg
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat