Stockholm, Huddinge/Stockholm
Midnattsvägen 10
6 RoK 126 kvm 27500 kr/mån
Boendeinformation
Antal rum
6
Husdjur
Ej tillåtet
Antal kvm
126
Rökning
Ej tillåtet
Bostadstyp
Lägenhet
Boendeperiod
Möblerat
Nej
Våningsplan
2
Hyra
27500 kr/mån
Midnattsvägen 10

6 rums villa - Nyrenoverad - Tillsvidare


Nyrenoverad villa i skandinavisk stil med en stor grönskande trädgård och en fantastisk sjöutsikt. Den familjevänliga villan är uppdelad i kök, vardagsrum och fyra sovrum i Drevviksstrand, Skogås. Huset är uppdelat i två våningar där översta våningen består av två sovrum, öppet kök och vardagsrum med plats för en stor soffgrupp, matplats för minst tio personer och badrum med dusch och toalett. Vardagsrummet och köket har totalt tolv fönster med utsikt över sjön Drevviken och den privata grönskande trädgården.

I den stora trädgården finns allt du kan önska dig, frukt och bär, och möjlighet till egen odling. I en avskild del av trädgården finns också ett spa -jacuzzi och ett gym utanför dörren med utsikt över sjön.

Huset ligger granne med naturreservatet och träningsbanan och har en sjöplats på första raden, med cirka 30 sekunders promenad till en sandstrand. På vintern är det möjligt att åka längdskidor och åka skridskor på en plogad bana på isen.

Denna idylliska villa är på 126kvm och i hyran på 27.500sek/månaden ingår vatten, sophämtning samt parkering. Hyresvärden ser att hyresgästen varken röker eller har husdjur.


Uthyrningsperiod: 2021-12-01 - Tills vidare

Anmäl gärna ditt intresse via vår hemsida på vår länk nedan:


Läs mer
Mimmi_Svartvit[1]
Mimmi Örn Borg
Rental Manager
E-post:mimmi.orn.borg@beresident.se
Bilder
Midnattsvägen 10,Midnattsvägen 10,
Klicka för att visa karta
Fler bostäder från Stockholms län
Gör en ny sökning
Hyra: kr/mån
Storlek: RoK
Kvm: kvm

Välj möblerat eller omöblerat